Šta roditelji kažu?


 1. Kako ste izabrali vrtić Čili Vili?
 2. Da li je vrtić opravdao početna očekivanja?
 3. Šta procenjujete kao najznačajniji doprinos vrtića vašem detetu i vašoj porodici?

Odgovori roditelja

Pantelić
 1. Po preporuci, nama drage prijateljice, a koja nam je sa oduševljenjem pričala o Čili Viliju, odlučili smo da našoj deci pružimo najbolju bazu u odrastanju.
 2. Iako živimo na drugom kraju grada u odnosu na vrtić, odgovorno tvrdimo da vredi preći svaki kilometar zbog njega! Očekivanja su odavno premašena i naše ćerke su postigle više nego što smo i sami sanjali. S toga, mi smo oduševljeni, a ne zadovoljni!
 3. Kultura ponašanja i ophođenja, grafo-motorika, pevanje i engleski jezik sada su im na zavidnom nivou. Način vaspitanja dece se ne razlikuje od onog koji mi primenjujemo i sami u kući, pa nam je i sam Čili Vili neka vrsta podrške van kuće.
  Ah, da...i NEZABORAVNI "Veseli Petak"-hvala ti što postojiš! :)
  Pozdrav od porodice Pantelić!
Vesna Lane
 1. Po prepuruci komšija.
 2. Aktivnosti i boravak su odlično organizovani. Problem je što ne postoji medicinski radnik na prijemu da pošalje bolesnu decu kući.
 3. Učenje da samostalno jede, da se oblači, funkcioniše u kolektivu sa vršnjacima.
Miloš i Mina Babić
 1. Čuli smo od drugarice.
 2. Da, svaki početak i adaptacija za decu ume da bude bolna. Međutim, za svako naše dete koje je polazilo u vrtić (3 sina) taj početak je bio neosetan i lako prihvatljiv zahvaljujući dobrom planu adaptacije.
 3. Mogućnost ranog obrazovanja, negovanje pravih vrednosti, poštovanje drugih bića, a kao potvrda odličnog rada vrtića su Dušanovi fantastični rezultati u školi.
Jasmina Vikalo
 1. Po preporuci, napravila sam listu vrtića na Čukarici i svima je nedostajalo „nešto“. Čili Vili“ me je odmah osvojio lepotom, veselom i opuštenom atmosferom, a presudan mi je bio susret sa toplom vaspitačicom Jelenom i direktorkom Snežanom Volic, koja je vrhunski pedagog.
 2. Adaptacija mog deteta odvijala se bez stresa, lagano i postepeno. Odlazak u vrtić pričinjava mu radost, a to mi je potvrda da sam napravila pravi izbor.
 3. Luka je jedinac, i sva pažnja bila je usmerena samo ka njemu. Zahvaljujući znanju i veštini vaspitača, naučio je da deli sa drugima, uči da izražava svoje poterbe i osećanja, a najviše je napredovao u razvijanju motorike.
Mirjana Vlaisavljević
 1. Čili Vili je bio jedna od opcija kada smo upisivali dete u vrtić. Blizina drugog vrtića je presudila. Nakon par godina, splet okolnosti je doveo do toga da dete ipak upišemo u Čili Vili i to se pokazalo kao jedna od najboljih odluka najpre za dete, a onda i za nas.
 2. Bila bih nefer kada bih rekla da je opravdao očekivanja. Znala sam da je Čili Vili dobar izbor i odluka, ali to što smo dobili bilo je daleko više od očekivanog. Čili Vili za nas više nije samo vrtić, saživeli smo se sa njim, vezali se emotivno za njih i razvili jedan lep odnos međusobnog prijateljstva i ljubavi. Sada kada više nismo u vrtiću, osećamo da smo njegov deo, kao što su oni i danas deo nas.
 3. Najprostije rečeno vodili smo ćerku u vrtić, a to je zapravo bila produžena ruka naše porodice i ona je u Čili Viliju dobila puno ljubavi, nežnosti, tamo je odlazila srećna, vraćala se nasmejana, zadovoljna. Ono što sam ja, kao roditelj dobila jeste apsolutna sigurnost da je mom detetu u Čili Viliju dobro, kao da je sa mnom.